Van Mossel neemt Belgische Ford-dealer over

De Van Mossel Automotive Groep, met het Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, heeft een overeenkomst bereikt met Wim Bresseleers voor de overname van de gelijknamige Ford-garage in Berchem. Vanaf 3 oktober zullen de activiteiten van garage Bresseleers worden voortgezet in de reeds bestaande Ford-vestiging van Van Mossel in Deurne. Ook de medewerkers verhuizen mee.

Garage Bresseleers is al meer dan dertig jaar actief in Berchem en gespecialiseerd in het onderhoud van de personenwagens en bedrijfswagens van Ford. De voorbije jaren werkte Wim Bresseleers ook al als Ford-agent voor Van Mossel.

Groeiambities

Door de overname worden de groeiambities van de groep in de Belgische markt voortgezet. “We zijn in België reeds actief met Ford op acht verschillende locaties in Antwerpen en Vlaams Brabant”, zegt Koen Claesen, ceo  Van Mossel België en Luxemburg. “Met de integratie van garage Bresseleers voegen we een ervaren team mekaniekers, gespecialiseerd in Ford, toe aan ons huidige team, waardoor we onze positie in de regio versterken en verzekeren. Daarnaast anticiperen we zo ook op de strategie van Ford om de overblijvende dealers klaar te stomen voor de toekomst.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3701 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.