Verlenging garantie door Volkswagen

Volkswagen gaat het nieuwe modeljaar in met belangrijke updates. Zo krijgen alle nieuwe benzine- en dieselmodellen nu standaard vier jaar* garantie en uitgebreide mobiliteitsservice mee. Ander belangrijk nieuws is de nieuwe generatie infotainmentsystemen met nog meer features, waaronder We Connect. Daarnaast is vanaf nu DAB+ standaard op het hele gamma, van Up tot Touareg.

Het nieuwe modeljaar brengt bij Volkswagen niet alleen nieuwe infotainmentsystemen en DAB+ audio, maar ook extra zekerheden en services. Voor alle modellen op benzine of diesel verdubbelt het merk de garantieperiode naar 48 maanden (of maximaal 100.000 kilometer). De extra zekerheid van vier jaar garantie komt niet alleen: ook de uitgebreide mobiliteitsservice in heel Europa is nu vier jaar lang inbegrepen.

De standaard 2 jaar fabrieksgarantie wordt verlengd door Volkswagen Nederland en is overdraagbaar naar een nieuwe eigenaar. Slijtage delen zoals remmen, banden, ruitenwissers vallen buiten de garantie. De verlengde garantie is geldig zolang onderhoud plaatsvindt volgens fabrieksvoorschrift. De gratis mobiliteitsgarantie is geldig zolang er onderhoud wordt uitgevoerd bij een erkende Volkswagen-servicepartner.

We Connect

Vanaf de Polo is nu ook We Connect altijd aanwezig. We Connect van Volkswagen geeft toegang tot een scala aan praktische online diensten en handige We-apps. Zo geeft de We Connect-app onder meer inzicht in de parkeerpositie en kilometerstand. Daarnaast kun je zien of de auto op slot staat en of de verlichting van de auto is geactiveerd. Onderdeel van We Connect is Private E-Call, een uitgebreidere versie van Emergency Call, waarbij nu ook aanvullende informatie – zoals de rijrichting, het aantal passagiers en de airbagstatus – met de hulpdiensten kan worden gedeeld.

We Connect Plus biedt toegang tot een groot aantal extra online diensten. Handige features zijn onder meer notificaties over de maximumsnelheid en het vergrendelen en ontgrendelen van de auto via de telefoon, klimaatbediening op afstand, online verkeersinformatie en kaartupdates. Het systeem geeft ook pushmeldingen als de auto onbedoeld wordt geopend of in beweging is. We Connect Plus is, afhankelijk van de uitvoering, standaard voor een periode van 1 tot 3 jaar. Het proefabonnement van We Connect Plus stopt automatisch en kan, indien gewenst, worden verlengd tegen meerprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *