123Ruit.nl verlengt samenwerking met Univé

Ook in 2020 zet 123Ruit.nl, het netwerk van zo’n veertig onafhankelijke ruitschadeherstelbedrijven, zijn samenwerking met verzekeraar Univé voort.

“In 2018 is de samenwerking met 123Ruit.nl gestart en we zijn zeer tevreden”, aldus Otto Selles, beleidsadviseur van Univé. “Met 123RUIT.nl hebben we een oplossingsgerichte partner waarin we ook dit jaar weer veel vertrouwen hebben.”

Uitbreiding

Gerben Marsman, commercieel manager 123Ruit.nl: “We zijn bijzonder blij met het vertrouwen dat Univé in ons heeft uitgesproken. Het past uitstekend in ons streven om een langlopend partnership aan te gaan. Een groot aantal verzekerden van Univé is woonachtig in Noord-Nederland. Mede daarom hebben we de nadruk gelegd op uitbreiding van het aantal vestigingen in het noorden van Nederland. De nieuwe vestiging in Leeuwarden is hiervan het eerste tastbare resultaat. Hiernaast zijn we in de afrondende fase met twee nieuwe deelnemers in de regio.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.