ABS Autoherstel terug in Breda met Den Elzen

Joost den Elzen gaat aanstaande maandag van start met een nieuwe ABS-vestiging in Breda. Het is de zesde vestiging van de Den Elzen Groep. ABS Autoherstel was al enkele jaren niet meer goed vertegenwoordigd in dit gebied.

De vestiging in Breda is een samenwerking tussen meerdere partners. Zo participeert ook Van Tilburg-Bastianen Autobedrijven en krijgt de schadeherstellocatie de merkerkenning voor de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. “Juist die samenwerking biedt ons veel kansen”, aldus Joost den Elzen, directeur van de Den Elzen Groep (Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en Gorinchem). “We hebben nu zes vestigingen waarmee we allround alle soorten schade kunnen herstellen. We willen de herstelspecialismen zo efficiënt en goed mogelijk verdelen over de zes locaties zodat we slimmer kunnen investeren. Zo focussen we ons in Rotterdam bijvoorbeeld meer op cosmetische schade en in Den Haag en Zoetermeer op merkherstel van onder andere Hyundai en Lancia.”

Voormalig pand ABS Van Leeuwen

“Het uitbesteden van herstelwerk aan schadespecialisten levert voor onze klanten het beste resultaat op”, aldus Pascal Tetteroo, aftersalesdirecteur van Van Tilburg-Bastianen. “Voor onze klanten verandert er in praktische zin niet zo veel omdat de ABS-vestiging bijna om de hoek is gevestigd.” Andere samenwerkingspartners in deze vestiging zijn: Jan Smulders, verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de locatie en Wim de Keizer, binnen de Den Elzen Groep verantwoordelijk voor het operationele werkplaatsproces. In het pand aan de Korte Huifakkerstraat 20 was tot 2012 Van Leeuwen ABS Autoherstel gevestigd, die zijn herstelbedrijf in dat jaar verkocht aan Care Autoschade. Begin dit jaar werd Care failliet verklaard en maakte een deel van de vestigingen een doorstart via Schadenet. In dit geval is geen sprake van een doorstart of overname van de ex-Care activiteiten. ABS Autoherstel telt nu 79 vestigingen in ons land.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen