Alles-in-één herstel koplampen van Sikkens

Met Autoclear Lights introduceert Sikkens een product waarmee schaddeherstelbedrijven gemakkelijker een kapotte of doffe koplamp kunnen herstellen.

Met Autoclear Lights is vervanging van een koplamp vaak niet nodig. Daarmee besparen autoschadeherstelbedrijven veel tijd en geld.

Autoclear Lights wordt kant-en-klaar geleverd in een spuitbus. Mengen en het gebruik van primers is daardoor overbodig. De voorbereidende schuurstappen vragen nog de meeste tijd. Aanbrengen kan in één laag. Drogen gebeurt in dertig minuten bij 60 graden (of zeven uur bij 20 graden).

Alles-in-één

“We hebben Sikkens Autoclear Lights ontworpen door samen met autoschadeherstelbedrijven naar hun behoeften te kijken en vervolgens hiervoor een originele alles-in-één oplossing te bedenken”, aldus salesmanager Sjoerd Hendriks. “Hiermee kunnen deze bedrijven koplampreparaties van hoge kwaliteit leveren en hun processen optimaliseren. Zo besparen ze tijd en blijven de kosten voor hun klanten minimaal.”

[responsive-video identifier=”P7btaV3JOmk”]

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3053 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *