ASN Catsman Uithoorn ook in Amstelveen

ASN Catsman Uithoorn heeft in Amstelveen zijn tweede vestiging geopend. De uitbreiding versterkt de marktpositie in de regio Schiphol. ASN Amstelveen is gevestigd op bedrijventerrein Legmeer, vlak bij de A9.

Huidig directeur is Jacques Catsman, zoon van de naamgever die het bedrijf in 1980 oprichtte. Catsman jr. bouwde de zaak verder uit, onder meer door samenvoeging in 2011 van twee schadeherstelbedrijven in Uithoorn. Ook ging hij destijds verder onder de ASN-vlag. Catsman motiveert de tweede vestiging vanuit de “must” in de huidige schadeherstelmarkt om renderend te blijven. “Amstelveen is voor ons een perfecte plek om onze klanten, waaronder Schiphol, nóg beter en sneller te kunnen servicen. We breiden bovendien ons werkgebied uit richting Buitenveldert en Amsterdam.” Bedrijventerrein Legmeer herbergt een grote verscheidenheid aan ondernemingen, waaronder veel autodealers en zakelijke dienstverleners. Ook voor ASN Groep is de start van ASN Amstelveen belangrijk. De nieuwe vestiging vult een witte vlek in het landelijk schadenetwerk in.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †