ASN herschikt netwerk in het noorden

Op 1 oktober verlaat ASN Autoschade Louwman Groningen het ASN-netwerk. Per die datum zal Been Autoschade Veendam worden toegevoegd aan het netwerk.

Het schadeherstelbedrijf in Veendam zal verdergaan onder de naam ASN Autoschade Been Veendam. Opmerkelijk hierbij is dat dit geen franchisevestiging wordt, maar een eigen vestiging van ASN.

Eigen vestigingen

Peter Hubregtse, algemeen directeur van ASN hierover: “Been Veendam hebben wij zelf overgenomen, omdat wij het een mooi bedrijf vinden en geen geschikte franchisenemer konden vinden in die regio. Het is niet onze strategie om het aantal eigen vestigingen uit te breiden, maar als de kans zich voordoet dan kan het voor ons interessant zijn om op deze manier het netwerk te versterken.”

De vestiging in Veendam is de vierde eigen vestiging van ASN, dat daarnaast nog eigen vestigingen heeft in Amsterdam, Amstelveen en Bodegraven.

Friesland

In Friesland werkt ASN intussen aan de uitbreiding van het netwerk met een derde vestiging. Meer informatie hierover kan ASN op dit moment nog niet geven. ASN heeft in Friesland al franchisevestigingen in Heerenveen en Harkema.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3055 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *