ASN opent vestigingen in Boven-Leeuwen en Wijchen

ASN Groep krijgt er twee nieuwe vestigingen bij. Begin oktober 2017 heeft Autoschade Van Dijk in Boven-Leeuwen zich bij de schadeherstelketen aangesloten. Per 1 november 2017 volgt de opening van een vestiging in Wijchen.

Autoschade Van Dijk gaat verder als ASN Autoschade Service Van Dijk Boven-Leeuwen. Het bedrijf bestaat volgend jaar vijftig jaar. Boschman is pas sinds 2015 eigenaar van het bedrijf, al is autoschadeherstel hem met de paplepel ingegoten. “Ik ben geboren en getogen in Wijchen. Mijn opa en vader runden daar een schadeherstelbedrijf, dus ik weet al van jongs af aan van de hoed en de rand. Zelf heb ik ook een aantal autoschadebedrijven gehad, onder meer in Oss en Boxmeer. Die heb ik verkocht om iets anders te gaan doen. Twee jaar geleden kreeg ik de kans om de onderneming van de heer Van Dijk over te nemen; mijn ‘comeback’ in de schadeherstelbranche. En heel bijzonder, binnenkort keer ik ook terug in Wijchen, want op 1 november 2017 openen we hier een tweede vestiging. Weer thuis, de cirkel is rond!”

Wijchen

Over die tweede vestiging zegt Boschman: “Door twee recente faillissementen is er op dit moment nog slechts één autoschadeherstelbedrijf in het dorp. Met ruim 40.000 inwoners liggen er heel veel kansen en die ga ik pakken. Ik heb nog steeds een groot netwerk in Wijchen, maar door de samenwerking met ASN Groep kunnen we sneller groeien dan op eigen houtje. Daar komt nog eens bij dat we als ASN-lid kunnen profiteren van inkoopvoordeel en marketingondersteuning. Ik zie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters