Auto-overkapping voorkomt schade

Het veranderende klimaat en de toenemende kans op extreem weer heeft de verzekeringspremies en het eigen risico voor professionele wagenparkbeheerders flink doen stijgen. CarProtection Holland, een dochteronderneming van FruitSecurity Holland, dat gespecialiseerd is in oogstbescherming, speelt hierop in door het aanbieden van verschillende auto-overkappingen voor leasemaatschappijen, auto(verhuur)bedrijven en dealerholdings.

Zelf investeren in de bescherming van voertuigen voorkomt gedoe met verzekeraars in geval van schade en levert vooraf een verlaging op van de verzekeringspremie en het eigen risico. Door schade aan voertuigen te voorkomen, verhogen leasebedrijven, autohandelaren, verhuurbedrijven en fleetmanagers hun leveringsbetrouwbaarheid. Zeker nu logistieke problemen of het gebrek aan mankracht steeds vaker voor langere levertijden zorgen.

Op maat

Alle CarProtection auto-overkappingen worden op maat ontworpen en geleverd. CarProtection maakt daarvoor gebruik van gps-inmeettechnieken en 2D en 3D ontwerptechnieken.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3693 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.