Autoschade Herstel Haarlemmermeer beste AHG

Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw Vennep is door AHG uitgeroepen tot beste bedrijf binnen deze keten. De top 3 bestaat verder uit VEBA Amsterdam en Alderliesten uit Ridderkerk.

De winnaar onderscheidt zich volgens AHG-directeur Guus van Dreven met klanttevredenheid. Dat blijkt uit de reviews en het monitoren en opvolgen van feedback. Ook staat het bedrijf landelijk bovenaan op het klanttevredenheidsplatform van Tevreden.nl. Van Dreven looft verder de wijze waarop  het inkooployaliteitsprogramma van AHG wordt uitgedragen, “waardoor alle aangesloten vestigingen direct profiteren van het opgedane inkoopvoordeel.”

Focwa Autoschade Award

Eind 2017 was Autoschade Herstel Haarlemmermeer de landelijke winnaar van de Focwa Autoschade Award, voor de hoogste klantwaardering . een prijs die wordt uitgereikt aan de Focwa schadehersteller die door de klant het beste wordt gewaardeerd.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †