Autoschade Herstel Hoogendoorn bij AHG

Autoschade Herstel Hoogendoorn in Montfoort is vanaf oktober 2018 franchisepartner bij Autoschade Herstel Groep. De nieuwe deelnemer brengt de teller van de keten op circa zestig.

Directeur Wout Hoogendoorn werkte sinds 1995 als zzp’er en begon in 2000, gezien het groeiende aantal opdrachten, een eigen schadeherstelbedrijf. Sinds 2006 is de onderneming gevestigd in een voormalige spuiterij. Al die tijd opereerde ze zonder te zijn aangesloten bij een formule. Daar komt nu verandering in. “Het team is uitgegroeid naar 7 fte. Met de aansluiting willen we deze groei voortzetten, zonder onze identiteit te verliezen. Dankzij de franchiseformule van AHG is dit mogelijk. De schadewereld wordt daarnaast alsmaar complexer. AHG biedt ons hier back-up en ondersteuning waar nodig.” Naast schadeherstel aan personenauto’s werkt Hoogendoorn ook aan bedrijfswagens en campers. Ook het bijhorend spuitwerk en het aanbrengen van reclame aan zakelijke voertuigen behoren tot de corebusiness. Partner Liesbeth verzorgt de administratie en personeelszaken, zoon Mark het industrieel spuitwerk.

Groeiambities

Anderhalve week geleden trad Autoschade Herstel Boswijk toe tot het AHG-netwerk. Algemeen directeur Guus van Dreven zegt dat AHG verdere groeiambities koestert, “maar een getal is niet heilig. Het moeten vooral bedrijven zijn die bij ons passen en waaraan wij waarde kunnen toevoegen. Foto (vlnr): Liesbeth Hoogendoorn, Wout Hoogendoorn en Guus van Dreven (algemeen directeur AHG).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †