Autoschade Herstel Posthouwer bij Fleetrepair

Autoschade Herstel Posthouwer heeft zich aangesloten bij Fleetrepair, het landelijke netwerk van truckschadespecialisten. Met de stap wil het Utrechtse bedrijf zich nadrukkelijker richten op grote landelijke opdrachtgevers.

Voor herstelwerk aan personenauto’s maakte Posthouwer al deel uit van de landelijke keten Autoschade Herstel Groep. Men wenst zich echter daarnaast nog te profileren bij fleetowners, leasemaatschappijen, verzekeraars en eigen rijders. Als nieuwe partner van de landelijke aanbieder van truckschadeherstel en -spuitwerk gaat Posthouwer ook werken met Albatros, het schadebehandelingssysteem van Fleetrepair.

Familiebedrijf

Autoschade Herstel Posthouwer in Utrecht is een familiebedrijf, opgericht in 1970 door Klaris Posthouwer. In 2017 nam zijn zoon Jeffrey de zaak over. Op jaarbasis worden zo’n vijftienhonderd (vracht)auto’s hersteld. Onderdeel van het bedrijf is Posthouwer Specials BV, dat zich bezig houdt met speciaal spuitwerk, voertuigaanpassingen en autobelettering. Het netwerk van Fleetrepair omvat 22 truckschadespecialisten. Zij werken met een schademanagementprogramma dat is gericht op het terugdringen van het aantal schades en besparing van kosten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †