Verontruste schadeherstellers verenigd in AutoTech Alliantie

Onder de naam AutoTech Alliantie heeft zich een nieuwe groep schadeherstellers verenigd met in totaal circa negentig vestigingen. Het gaat om zowel dealer gelieerde, keten gelieerde als onafhankelijke autoschadeherstelbedrijven.

Namens de alliantie laat Hans Musters weten dat AutoTech Alliantie geen nieuwe keten is en dat die zeker geen commercieel doel nastreeft, maar “een groep schadeherstellers die zich ongerust maakt over de kennisachterstand op autoschadegebied in Nederland”. De alliantie staat autoschadeherstel voor “zoals de autofabrikant het bedoeld heeft”. Hiertoe heeft de AutoTech Alliantie met diverse opleidingsinstituten afspraken gemaakt om hoogwaardige opleidingen te ontwikkelen. De inhoud daarvan wordt afgestemd met de leden, autofabrikanten en in sommige gevallen ook overheden en belanghebbenden.

Drie jaar

Wie lid wordt van de van AutoTech Alliantie gaat een verband aan voor drie jaar. “In deze drie jaar tijd willen we de aangesloten organisaties op alle gebieden op benodigd technisch niveau brengen volgens de richtlijnen van de autofabrikant, waarbij veiligheid voor zowel autoberijders als werknemers voorop staat. Het is hierdoor geen vrijblijvend lidmaatschap”, aldus een persverklaring.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2725 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *