Carglass verwijst door naar ASN

Carglass gaat vanaf komende herfst in vijf vestigingen klanten met uitgebreidere autoschades doorverwijzen naar ASN. Het betreft een pilot van een half jaar.

asn-breda-_x1000De specialist in ruitschadeherstel startte begin 2016 met reparatieservice voor kleine autoschades, zoals putten, deukjes en krasjes. Sindsdien wordt de autoruitketen ook benaderd door automobilisten met andere typen autoschades. Daar is de glasformule echter niet op ingericht, reden om een doorverwijzing te willen regelen – in dit geval op proef met ASN.

Visie

Carglass kiest voor ASN vanwege de expertise op het gebied van schadeherstel en omdat beide bedrijven dezelfde visie hebben als het gaat om klanttevredenheid, kwaliteit en veiligheid. De vijf vestigingen die op proef gaan doorverwijzen zitten in de regio’s Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Noord-Holland.

Partner

Bas Creemers, directeur Carglass: “Sommige typen autoschades passen niet bij onze reparatieservice en kunnen wij niet zelf oplossen. Om deze klanten toch te kunnen helpen, zijn we op zoek gegaan naar een goede partner.” Peter Hubregtse, directeur ASN Autoschade: “Wij zoeken graag samenwerking met partners die de markt op een innovatieve manier benaderen.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †