Cromax introduceert oranje reparatielak

Smaken veranderen en autofabrikanten komen met nieuwe kleuren. Daarom brengt Cromax de aangekleurde blanke lak AM54 Pure Orange op de markt. Deze lak is onder meer geschikt voor herstelwerkzaamheden aan de begin 2019 geïntroduceerde Renault Clio in de tint Orange Valencia.

Orange Valencia was een van de nieuwe carrosseriekleuren waarmee Renault de nieuwe versie van de Clio opfleurde. Andere kleuren kregen illustere namen als Brun Vison en Bleu Celadon. Cromax heeft voor schadeherstel aan de in Orange Valencia gespoten auto’s nu dus een aangekleurde blanke lak op de markt gebracht.

Emotie

Ann De Clerck, kleurservicemanager voor Axalta in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, zegt: “Orange Valencia is uniek, waardoor het een kleurkeuze voor auto’s is die wordt gedreven door emotie. De introductie van deze nieuwe tint is van vitaal belang voor schadeherstellers om uitstekende resultaten te bereiken met deze opvallende OEM-kleuren.”

100 ml

De Cromax Pro Basecoat, Cromax Basecoat en Centari Basecoat-formules voor AM54 Pure Orange zijn per direct beschikbaar in ChromaWeb, de uitgebreide cloud-gebaseerde kleurensoftware voor het ophalen van formules in de cloud.

“Alle Cromax-producten zijn ontworpen met productiviteit in gedachten, dus er hoeft slechts een beperkte hoeveelheid tint aan de transparante laag te worden toegevoegd om het juiste effect te krijgen. Dit maakt de blikken van 100 ml een pragmatische, slimme oplossing”, zegt De Clerck.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *