Eindelijk A.A.S.-vestiging in Breda

Met de toetreding van Autoschade Bluekens Breda, onderdeel van Volvo Bluekens, heeft schadeherstelketen A.A.S. eindelijk een vestiging in de stad waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Autoschade Bluekens in Breda was tot op heden een onafhankelijk schadeherstelbedrijf en sluit zich per 1 januari 2022 bij de schadeherstelketen aan.

Directeur Robbert Hectors licht toe: “De belangrijkste reden om ons aan te sluiten bij een schadeherstelketen is dat we behalve Volvo’s zo’n 20 procent vreemd merk binnenkrijgen. We verwachten dat dat de komende tijd nog wel meer zal worden. Door ons niet alleen met Volvo-schadeherstel te profileren, maar ook als universeel schadeherstelbedrijf trekken we meer werk naar ons toe. Ook voor Volvo verwachten we meer werk te kunnen doen, omdat niet alle Volvo-rijders bij een verzekeraar zijn aangesloten waar wij voor mogen repareren. Door de aansluiting bij A.A.S. mogen we dat wel. Daarnaast stelt de aansluiting bij een keten als A.A.S. ons in staat onze prestaties te vergelijken met andere schadeherstelbedrijven. Dat is het kracht van het collectief en daar kunnen wij ook ons voordeel mee doen.”

Smeets

Eveneens per 1 januari gaat de A.A.S.-vestiging in Haelen over in andere handen. Bedrijfsleider René Coenen neemt per die datum het bedrijf over van de huidige eigenaar, Luciën Smeets. René Coenen: “Luciën heeft andere interesses waar hij meer tijd voor wilde vrijmaken. Toen hij mij aanbood om het schadebedrijf over te nemen heb ik uiteraard gekeken of dat mogelijk was: financieel, maar ook of er draagvlak was bij het personeel. Dat bleek gelukkig zo te zijn, dus neem ik het bedrijf over een paar dagen van Luciën over. Hij heeft ook nog een autohandel die deels in hetzelfde pand is gevestigd, dus hij is niet helemaal uit beeld.”

Voor de klanten van Smeets Autoschadeherstel verandert er niets. “Ze zien het vertrouwde gezicht dat ze de afgelopen jaren ook al hebben gezien. Ook de naam wijzigen we niet. Smeets Autoschadeherstel heeft sinds de oprichting in 2008 zo’n naam in de regio opgebouwd dat je die niet zomaar opgeeft.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3153 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *