Equipment Group Holland neemt Strong Tools over

Equipment Group Holland heeft per 1 oktober jl. de bedrijfsactiviteiten van Strong Tools and Equipment overgenomen, nadat eigenaar en oprichter Philip Strong na 38 jaar het bedrijf te hebben gerund opvolging zocht voor zijn onderneming.

In naam blijft Strong Tools and Equipment voorlopig bestaan. De werkzaamheden zullen vanuit Equipment Group Holland in Sliedrecht worden uitgevoerd. Philip Strong treedt per direct af als bestuurder. Hij is nog wel beschikbaar om de overdracht in goede banen te leiden.

Wieländer+Schill

Met de overname wordt het productassortiment van Equipment Group Holland verrijkt met de producten van Wieländer+Schill. De equipmentproducent continueert de exclusieve leveringsafspraken met Equipment Group Holland. “We zijn verheugd met deze samenwerking en kijken uit naar een verdere intensivering ervan. We kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn door een nog completer assortiment aan te bieden”, aldus Philip van Houwelingen, directeur Equipment Group Holland.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2965 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *