Focwa sluit overeenkomst met GMTO

Focwa-leden kunnen bij complexe storingen of problemen met het inleren van nieuwe componenten voortaan een beroep doen op de expertise van GMTO. Beide organisaties hebben daartoe een samenwerkingsovereenkomst gesloten, die per direct ingaat.

De samenwerking werd in november al gesloten, in de kantlijn van het jaarlijkse Focwa-congres, maar is nu pas naar buiten gebracht. Het gaat om een mantelovereenkomst die voor alle Focwa-leden geldt. Wanneer leden vervolgens daadwerkelijk advies vragen aan GMTO gaan zij daarvoor een ditrecte overeenkomst met GMTO aan.

Inleren

Een bekend probleem bij schadeherstel is dat een universeel schadeherstelbedrijf wel een complexe schade van ieder merk kan herstellen, maar na afloop toch nog even langs de dealer moet om een nieuwe component in te leren. Dat behoort met de nieuwe samenwerking tot het verleden; GMTO kan dat voor de schadehersteller oplossen. Voor die service moet wel nog apart worden betaald, maar dat gebeurt wel met een forse Focwa-korting, laat Focwa weten. Daarnaast ontwikkelt GMTO speciaal voor Focwa ook specifieke trainingen.

John Philips, algemeen directeur GMTO: “Met Focwa hebben we een uniek product ontwikkeld voor schadeherstelbedrijven. Op het Focwa-congres gaven we schadeherstelbedrijven al een eerste inkijk in de mogelijkheden waarbij ze via ons remote device geassisteerd worden bij complexe storingen of als er componenten moeten worden ingeleerd. Vanaf nu kunnen Focwa-leden permanent gebruik maken van onze gespecialiseerde dienstverlening.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3427 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.