Focwa start online herfstcampagne met leden

Focwa start samen met haar leden een online mediacampagne. Die adviseert consumenten om, met het oog op de herfst, schade aan hun auto, caravan of camper te laten controleren en/of herstellen. Bij een Focwa-bedrijf, uiteraard.

De tijd van het jaar leent zich volgens Focwa voor zo’n specifieke campagne. Het risico op schade aan de auto wordt immers groter, nu bladeren en kastanjes van de bomen beginnen te vallen. Slipgevaar door glad wegdek neemt toe, en dat in een periode (herfstvakantie) waarin veel mensen nog op pad gaan met hun caravan of camper. De boodschap van Focwa: ga veilig en voorbereid op pad, door langs te gaan bij een van de Focwa-bedrijven. De campagne benadrukt het vakmanschap van de aangesloten schadeherstellers.

Online

De online mediacampagne wil consumenten ervan overtuigen het deukje in de auto, de barst in de ruit en de kras op de caravan- en/of camper te laten herstellen bij een erkend Focwa-bedrijf. De boodschap is te zien op alle social-mediakanalen en op focwa.nl. De brancheorganisatie beoogt de business van haar leden op deze manier te ondersteunen. Uit de bedrijven met de meeste likes, reacties en deelacties wordt er één gekozen voor een verhaal in het komende Focwa-magazine – als inspiratie voor de andere leden.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.