Glasurit blijft lakleverancier klassieke auto Fiva

Lakleverancier Glasurit en de internationale federatie van historische voertuigclubs (Fiva) zetten hun partnerschap voort. Onlangs is een nieuwe overeenkomst ondertekend die moet leiden tot meer en intensiever samenwerken.

Het lakmerk van Basf treedt sinds drie jaar op als exclusieve, wereldwijde partner van Fiva voor alle zaken die te maken hebben met lak en lakreparaties. Zo schreef Jürgen Book, manager classic cars bij Basf, mee aan het Charter of Turin Handbook. “De samenwerking heeft ons in de spotlights gezet en in staat gesteld om erkenning te krijgen voor onze technische competentie op het gebied van klassieke auto’s. De veelheid aan vragen van liefhebbers van klassieke auto’s helpt ons om inzicht te krijgen in wat er nog meer nodig is dan alleen de ontwikkeling van historische kleuren.” Vlnr: Patrick Rollet (Fiva president), Jürgen Book (manager classic cars Glasurit) en Mario Theissen (Fiva vice president).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †