IBIS 2017: klantbeleving en voetbalstadion

Met de komst van sprekers zoals Kris Mayer, directeur aftersales General Motors en Bill Lopez, directeur Collision Division OE Connection, is het programma van het schadecongres IBIS 2017 vrijwel compleet. Op het podium zal ook een paneldiscussie plaatsvinden waar onder andere Guus van Dreven (directeur AHG) aan deelneemt.

Aan deze paneldiscussie zal naast Van Dreven, ook Steve Grimshaw, ceo van Caliber Collision Centers en Steve Leal, president en ceo van Fix Auto World, deelnemen. Verder staan op het programma bij IBIS 2017: Jeff McFadden (president van Sercice King) die dieper zal ingaan op het marktleiderschap van deze keten in de Verenigde Staten. Ook Alex Hunter zal zijn opwachting maken; hij werkte nauw samen met ondernemer Richard Branson en was medeverantwoordelijk voor de ‘branding’ en klantbeleving van Virgin America. Als buitenstaander zal Hunter het vooral hebben over het winnen van klantloyaliteit, merk- en imagobouw en marketing, maar ook over het effect van de digitalisering op consumentengedrag. Op de agenda staat ook een presentatie van Bosch (the connected garage), toegespitst op de toekomstige ontwikkelingen in het herstelproces waarin digitalisering en connectiviteit een belangrijke rol spelen.

Voetbalstadion

Behalve het congresprogramma is IBIS vooral ook een belangrijke, internationale ontmoetingsplek voor de schadewereld. Met gepaste trots laat de congresorganisatie dan ook weten dat het befaamde Santiago Bernabéu stadion in Madrid de plek is waar het internationale diner zal worden gereserveerd. IBIS 2017 wordt gehouden van 12 tot en met 14 juni in Madrid en rekent op enkele honderden professionals uit de schadewereld. In eigen land staat op woensdag 5 april as ook een schade-event op de agenda met de titel Schademarkt in stroomversnelling, georganiseerd door Automotive Insiders. Voor aanmelden: klik hier.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen