Sustainable Strategies for Succes wordt het thema van de evenementen die het International Bodyshop Industry Symposium (IBIS) voor 2023 op het gebied van schadeherstel gaat organiseren.

Traditioneel kiest IBIS een thema dat enerzijds de stand van zaken in de markt voor schadeherstel weerspiegelt en anderzijds richting wil geven aan de schadeherstelindustrie. Enkele thema’s uit het verleden waren: Embracing Transformation, Passion for Progress, Surviving to Thriving en Strength Through Collaboration.

In 2021-2022 was het thema Ready. Steady. Grow. Gedurende en na de coronapandemie warden onder deze noemer zes online evenementen en vijf fysieke conferenties georganiseerd, de laatste waarvan op 23 november plaatsvindt in Bahrein.

Focus

In een toelichting op de bekendmaking van het thema Sustainable Strategies for Succes voor de conferenties in 2023 zegt ceo Jason Moseley: “Ons nieuwe thema focust op de duurzaamheid van onze industrie voor wat betreft talent, economische waarde, toeleveringsketens en de verdere ontwikkeling van de beste wereldwijde contacten.”

Tot nu toe staan er voor 2023 al vijf evenementen gepland, waaronder de wereldwijde topontmoeting van 28 tot 30 juni in Milaan.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties