Maxim Bakker naar Focwa

Per 1 maart is Maxim Bakker in dienst getreden als branchedeskundige bij Focwa.

maxim-bakkerMaxim Bakker brengt vanuit verschillende disciplines de nodige kennis binnen bij Focwa. Zo was hij in het verleden als commercieel directeur werkzaam voor de keten voor ruitherstel Autoglaz. Als zelfstandig consulent heeft hij de nodige ervaring met schadeherstel en onlangs nog rondde hij voor Omnia Caravan en Camper Schadeherstel een project af. “Die opdracht is succesvol afgesloten. Dat maakte ook de weg vrij voor Focwa.”

Technische kennis

Focwa-directeur Femke Teeling is blij met de aanstelling van Maxim Bakker: “We willen op alle gebieden de technische kennis in huis hebben. Wat dat betreft vinden we het heel belangrijk dat Maxim Bakker het team komt versterken.”

Sparring partner

Maxim Bakker zal bij Focwa als sparringpartner fungeren voor de leden en bestuursleden van de vereniging. “Ik ben met name aangetrokken voor de technische knowhow en mijn ervaring met de verschillende specialismen van schadeherstel. Vanuit die kennis ga ik de belangen van de leden maximaal behartigen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters