Mercedes-Benz certificeert Wensink Schade

Wensink Schade heeft onlangs van importeur Mercedes-Benz Nederland het certificaat Repair & Reconnect ontvangen.

Wensink Schade was al Mercedes-Benz erkend schadeherstelbedrijf. Repair & Reconnect is het nieuwe label voor Mercedes-Benz erkend schadeherstel in de Benelux. Hiermee legt Mercedes er nadruk op dat bij schadeherstel niet alleen de carrosserieschade wordt hersteld, maar ook de elektronische schade erachter. De certificering geldt voor alle drie vestigingen van Wensink Schade, in Groningen, Apeldoorn en Hoogeveen.

Rita Schepers, directeur van Wensink Schade: “Veel mensen realiseren zich niet altijd dat er elektronische schade kan ontstaan na het ontstaan van carrosserieschade. Wij besteden dan ook veel aandacht aan ons nieuwe schadelabel Repair & Reconnect, waarbij we aangeven dat ook het herstellen van een kleine schade urgent kan zijn. Veiligheid moet je immers nooit aan het toeval overlaten.”

Na schadeherstel biedt Wensink vier jaar garantie op de reparatie en twee jaar garantie op onderdelen.

Audit

De importeur heeft bij Wensink alle processen van het schadeherstel tegen het licht gehouden en akkoord bevonden. Eens per jaar wordt een controle audit gehouden om te kijken of Wensink Schade nog aan de kwaliteitsnorm voldoet.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3681 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.