Mobility Group Haaker in AHG-netwerk

De Mobility Group Haaker, met vestigingen in Amsterdam en Heemstede, heeft zich aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep.

De Mobility Group Haaker is ontstaan uit het 32 jaar geleden gestarte dealerbedrijf Auto Halen in Amsterdam. Begonnen als dealer in Lancia werd na twintig jaar uitgebreid met dealerschappen van Jeep en Fiat, alsmede schadeherstel, verhuur en lease.

Sinds 2017 is de naam gewijzigd in Mobility Group Haaker, met dealerschappen voor Jeep, Alfa Romeo, Fiat en Abarth. Mobility Group Haaker is tevens erkend servicepunt voor Lancia, Chrysler en Dodge.

Tweede vestiging Amsterdam

Guus van Dreven, algemeen directeur van de Autoschade Herstel Groep over de toetreding van de Mobility Group Haaker: “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Mobility Group Haaker sluiten wij een tweede vestiging in de regio Amsterdam aan. Een bedrijf dat de behoeften van de markt kent en daarop reageert door passende concepten aan te bieden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2482 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *