Nieuwe en bekende namen op Auto Prof

Voor de komende Auto Prof-vakbeurs hebben zich enkele nieuwe exposanten ingeschreven, waaronder Stokvis Equipment en Valvoline. Ook keert het schadeherstelplein terug op de beurs en wordt de Demo Arena verder uitgebreid.

Dat laat beursorganisator Easyfairs weten. De beurs vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem, op 31 januari, 1 februari en 2 februari 2023

“Wij zijn erg blij om bekend te mogen maken dat meerdere partijen terug van weggeweest zijn, zoals Philips Automotive Lighting, Turbo Direct en AkzoNobel met hun merk Wanda. Tel daar nieuwkomers bij op als Valvoline, E-coatings en Stokvis Equipment en natuurlijk de vele trouwe exposanten en je ziet dat Auto Prof 2023 een kwalitatief sterk deelnemersveld telt”, zegt Malou Peters namens Easyfairs, de organisatie van Auto Prof.

Schadeherstelplein

Net als in 2016 wordt schadeherstel tijdens Auto Prof geconcentreerd op een schadeherstelplein. Hier zullen lakken, polijsten, poetsen en repareren centraal staan. Exposanten presenteren er hun diensten en producten, ook in de vorm van demonstraties. Zo wordt er een complete spuitcabine opgebouwd door USI Nederland/PH Service, waar AkzoNobel en E-coatings demonstraties zullen verzorgen.

AMT Awards

Dit jaar keert ook de verkiezing van de AMT Awards terug op Auto Prof. Studenten hebben wekenlang gestreden om de titel bedrijfs- en autotechnicus en professionals om autotechnicus van het jaar. De uitreiking van de winnaars zal op dinsdagavond 31 januari om 18.30 uur live op de beursvloer plaatsvinden.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *