Nieuwe generatie blanke lakken R-M

R-M, na Glasurit het tweede merk voor reparatielakken van BASF, komt met een nieuwe generatie blanke lakken in twee series: de toplijn Pioneer Series, die niet alleen zorgt voor kortere procestijden en een grote dekkracht, maar ook nog eens duurzaam is, en de Advance Series, die zich vooral richt op productiviteitsverbetering.

Begin 2018 introduceerde R-M zijn duurzame lijn e’Sense. De Pioneer Series vormt daar een vervolg op, met producten die het meest geavanceerde en complete assortiment blanke lakken biedt, dat ook nog eens duurzaam is. In verschillende stappen van het productieproces worden namelijk fossiele grondstoffen vervangen door hernieuwbare bronnen. Daarnaast drogen de blanke lakken sneller, wat minder energie kost tijdens het droogproces. Ook is het verwerkingsproces zo gestroomlijnd mogelijk ingericht. Zo kan een schadeherstelbedrijf zo efficiënt mogelijk werken zonder onnodige schade aan te brengen aan het milieu.

Productiviteit

Met de Advance Series richt R-M zich met name op productiviteitsverbetering. De innovatieve, gebruiksvriendelijke laksystemen verhogen de doorlooptijden en verminderen het materiaalverbruik en de verwerkingstijden sterk, wat tot meer winstgevendheid voor het schadeherstelbedrijf leidt.

Onlangs introduceerde BASF voor Glasurit een vergelijkbare nieuwe generatie blanke lakken: AraClass en ProClass.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *