Porsche Classic Center Gelderland repareert met Glasurit

Voor het herstel van klassieke Porsches gaat Porsche Classic Center Gelderland samenwerken met lakleverancier Glasurit, een merk van BASF.

Bij klassieke Porsches is kleuroriginaliteit van essentieel belang. Glasurit biedt hiervoor met het Classic Car Colors-systeem de oplossing. Hierdoor kunnen Porsches bij Porsche Classic Center Gelderland – het enige door Porsche gehomologeerde Classic Center van de Benelux – hersteld worden in de juiste kleur, zo dicht mogelijk bij het origineel.

Documentatie

Van veel klassieke Porsches is de oorspronkelijke OEM-lak niet meer op de markt. Dit betekent dat de oorspronkelijke kleur zo goed mogelijk benaderd moet worden. In de online Classic Car Colors database zijn niet alleen deze historische kleurcodes, maar ook eigentijdse kleuren voor klassiekers opgenomen.

Freek Janssen, manager van Porsche Classic Center Gelderland: “Belangrijk is natuurlijk dat Glasurit over een OEM-approval van Porsche beschikt, wat betekent dat de lakproducten en -systemen goedgekeurd zijn door Porsche. Porsche Classic Center Gelderland heeft via het Classic Car Colors-systeem van Glasurit toegang tot een ongekend grote hoeveelheid kleuren, allemaal met een hoge kleurechtheid. Ook speelde de goede technische ondersteuning en snelle en goede service een rol bij de keuze voor Glasurit. Dit alles samen leidt tot het allerbeste eindresultaat voor klanten die hun Porsche laten restaureren of herstellen bij Porsche Classic Center Gelderland.’’

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.