Rita Schepers directeur Wensink Schade

Rita Schepers treedt per 1 november 2019 in dienst van Wensink Automotive als nieuwe directeur van Wensink Schade.

Rita Schepers volgt de voormalig directeur Gerard Hoefakker op, die op 26 februari jl. overleed. In de tussentijd nam Eric Wilbers, technisch directeur bij Wensink Automotive, de aansturing van Wensink Schade waar. Wilbers is erg verheugd over de aanstelling van het nieuwe directielid: “Ik ben ervan overtuigd dat we met de aanstelling van Rita een mooie stap zetten in de richting van onze groeiambities. Rita heeft met vele jaren werkervaring haar sporen verdiend in de schade- en verzekeringswereld: een échte aanwinst voor onze organisatie.”

Achmea

Rita Schepers was twintig jaar lang verantwoordelijk voor de strategische inkoop en partnerrelaties met de focus op mobiliteit bij verzekeringsmaatschappij Achmea. Daarnaast heeft ze namens het Verbond van verzekeraars zitting in het College van Deskundigen van de Schadebranche. Ook is ze voorzitter van het College van Deskundigen Schadevoertuigen.

Met Schepers aan boord wil Wensink Schade, met drie schadeherstelbedrijven in Groningen, Apeldoorn en Hoogeveen verder groeien. “De komende jaren willen we groeien naar tien schadeherstelvestigingen. Een uitdaging waar ik met veel plezier naar uit kijk”, aldus Rita Schepers.

Gevraagd naar haar beweegredenen om na twintig jaar over te stappen van de sturende naar de uitvoerende kant van schadeherstel, zegt Schepers: “Het werd tijd voor wat anders. Verder heb ik er niet zoveel aan toe te voegen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *