Standox biedt onlinehulp met Standopedia

Standox biedt een nieuwe dienst aan: Standopedia. Het initiatief moet voor professionele schadeherstellers fungeren als online bron van tips en adviezen over autolakreparaties.

Standopedia is gericht op zowel jonge als ervaren professionele schadeherstellers. Bezoekers van de site treffen er technische informatie en expertise aan over specialistische onderwerpen die verband houden met het schadeherstelproces. Denk bijvoorbeeld aan de reparatie van speciale kleuren of de toepassing van nieuwe producten.

Eigentijds

De online gids wordt regelmatig aangevuld en bijgewerkt. Olaf Adamek, Standox brand manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, spreekt van “een eigentijdse aanvulling op de ondersteuning die we leveren aan onze schadeherstellers.” Het schadeherstelmerk biedt de werkplaats al bijna twintig jaar praktische tips en expertise, in de vorm van zijn Standothek gidsen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †