Standox toont innovaties tijdens roadshow

Onder de noemer ‘Eén team, vijf locaties & innovaties’ maakt Standox in de week van 18 tot en met 22 september een roadshow door Nederland. Samen met diverse toeleveranciers worden vijf regio’s aangedaan.

standox-roadshowTijdens het rondje Nederland tonen de producent van autoreparatielakken en zijn non-paintleveranciers diverse innovaties. Het gaat om producten waarmee schadeherstellers hun klanten beter kunnen bedienen en/of het werk efficiënter kunnen uitvoeren. Met name het vinden van de juiste lakkleur zal centraal staan bij de presentaties. De agenda ziet er als volgt uit: Harms Autoschades (Hoogezand, 18 september), AAS Autoschade Hartgerink (Hengevelde, 19 september), AAS Autoschade Hogenboom (Roelofarendsveen (20 september), Ruud van Boxtel Autoschade (Schijndel, 21 september) en Auto Comfort (Zwijndrecht, 22 september). Belangstellenden kunnen terecht vanaf 16.30 uur. Aanmelden kan alleen online, met de QR-code op de inmiddels verstuurde uitnodigingen of via een link op de Standox-website.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †