Stellantis sluit zich aan bij Dealerglass

De franchiseformule Dealerglass voor autoruitherstel via de dealer meldt de aansluiting van de merken van Stellantis (Peugeot, Opel, Fiat (Professional), Citroën, Jeep, Chrysler, Alfa Romeo, DS Automobiles, Abarth en Lancia).

Dealerglass verwachtte bij de lancering van de formule begin dit jaar dat binnen niet al te lange termijn alle merken zich bij Dealerglass zouden aansluiten. Oprichters  Bart  Janssen  en  Erwin  Arends  van  Dealerglass over de aansluiting: “Wij zijn er trots op dat Stellantis en haar dealers de voordelen zien van een samenwerking met Dealerglass. Berijders willen graag naar de eigen merkdealer voor ruitschadeherstel. De merkdealer is een vertrouwd adres, is goed bereikbaar en hij heeft de meest actuele kennis over de steeds complexere auto. Ons doel voor Dealerglass is uiteindelijk om een volledige merkdekking te realiseren. We zijn daarvoor in gesprek met nog een aantal mooie automerken en wij verwachten dit doel begin 2022 te bereiken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.