Verzekeraars innoveren mee met schadebranche

Waar de autobranche innoveert, innoveren de verzekeraars mee. Over dergelijke kwesties en andere wordt u bijgepraat door onder andere Geeke Feiter-Van Heuvelen, directeur Schade Particulieren van Nationale-Nederlanden, tijdens het netwerkevent ‘Schademarkt in stroomversnelling’ van Automotive Insiders.

feiter_geekeGeeke Feiter-Van Heuvelen geeft in haar bijdrage aan ‘Schademarkt in stroomversnelling’ vooral haar visie op de ontwikkelingen in de schadelast. Het rendement van verzekeraars staat immers onder druk. Voorts licht zij de fraudeaanpak toe van Nationale-Nederlanden en een aantal voorbeelden van valse claims geven.

Care Schadeservice

Geeke Feiter-Van Heuvelen is niet de enige die op woensdag 5 april spreekt. Ook Willem Mes, operationeel directeur Carglass, Edward Reinderts, ex-commercieel directeur van het failliete Care Schadeservice en Gerard Vader, partner/directeur Omniglass en ooit betrokken bij de oprichting van Autotaalglas hun visie geven op de snel veranderende wereld van autoschadeherstel. Bijeenkomst bijwonen?

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2964 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters