45 leveranciers op vakbeurs Doetam

Full servicegrossier en Fource-partner Doetam, met vestigingen in Doetinchem en Eibergen, organiseert 20 en 21 september weer een regionale vakbeurs voor auto- en schadeherstelbedrijven. Dit gebeurt op de vestiging Doetinchem.

a4ea76c2-6c8b-4c22-bdc4-146f4dd85561Het is inmiddels de zesde keer dat de vakbeurs wordt gehouden. De beurs wordt gekenmerkt door de deelname van een groot aantal leveranciers. Dat zijn er dit jaar meer dan 45. Zij zullen hun producten aan de bezoekende ondernemers en medewerkers tonen. De beurs gaat op om 17.00 uur en sluit om 22.00 uur.   Belangrijk is het aanbod aan technische trainingen en uitleg van de garageconcepten die Doetam levert, waaronder Vakgarage en Bosch. Verder biedt de vakbeurs op de beide vakdagen een speciaal aanbod van gereedschap, diagnoseapparatuur en werkplaatsequipment.

Catering

Vast onderdeel van de vakbeurs zijn de opruimingsacties van uitlopende artikelen en machines. Net als bij de vorige edities wordt ook nu weer voor een hapje en een drankje gezorgd. Ook is er dit jaar weer een ‘dart-competitie’, kan men ballen gooien voor mooie prijzen bij het garageconcept Autoprofijt en zijn er de originele Playseats om even lekker los te gaan op het rallycircuit.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1691 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen