Acties en demo’s bij open huis Koskamp (50)

Grossiersgroep Koskamp Automaterialen viert haar vijftigjarig jubileum met de Open Huis Dagen op 10 en 11 april. Plaats van handeling is de vestiging in Kampen.

Beide dagen staan in het teken van jubileumacties op het gebied van gereedschappen en equipment. Ook is er aandacht voor de introductie van Beissbarth en zijn diverse leveranciers actief met live demonstraties van producten en equipment. De locatie Kampen bevat het derde trainingscentrum van Koskamp en Autoniveau, voorzien van Bosch-werkplaatsapparatuur. Bovendien kunnen bezoekers hier kennismaken met de digitale werkplaats van de toekomst en worden bijgepraat over de ondersteunende diensten van Koskamp (waaronder marketing en het vorig jaar geïntroduceerde Kostech). Bezoekers zijn welkom van 16.00 uur tot 22.00 uur aan de Stoomstraat 6 in Kampen. Onder de ingeschreven aanwezigen verloot Koskamp, deze twee dagen, diverse prijzen. Koskamp is als familiebedrijf opgericht in het jaar 1969. Inmiddels telt de onderneming twaalf vestigingen, verspreid over het midden, noorden en oosten van Nederland. Koskamp heeft ruim driehonderd medewerkers en een eigen ICT-, marketing- en inkoopafdeling.  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †