All4Car wordt distributeur Liqui Moly

Liqui Moly heeft in gereedschappengroothandel All4Car een nieuwe distributeur gevonden voor zijn oliën, additieven en overige producten.

“Liqui Moly is een gerenommeerd merk”, aldus Bart Weber, directeur-eigenaar van All4Car. “De distributie verloopt momenteel via een beperkt aantal kanalen in Nederland, waardoor de bereikbaarheid voor de grossiers en garagisten beperkt is. Met behulp van ons bestaande grossiersnetwerk vertrouwen wij erop dat met deze samenwerking de producten van Liqui Moly eenvoudiger te verkrijgen zijn in Nederland.”

4000 producten

Motorolie en additieven zijn de belangrijkste producten van het Duitse Liqui Moly. Het bedrijf verkoopt verder serviceproducten, autoverzorgingsproducten, vetten en pasta’s, bodemplaatbescherming en ruitenkit. Daar komen nog gereedschap en uitrusting bij om de producten efficiënt te kunnen gebruiken. Het gaat om meer dan 4000 producten in totaal.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *