Alle Vakgarages Autobandenpartner

Garageformule Vakgarage heeft zich collectief aangesloten bij de deelformule Autobandenpartner van LKQ Fource. De formule heeft er daardoor in één klap ruim driehonderd leden bij.

Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage: “Fource heeft met Autobandenpartner een mooi concept in de markt gezet dat zich richt op een belangrijk onderdeel van de werkplaats: banden. Of het nu auto’s zijn met fossiele brandstof of EV’s, banden blijven een terugkerend thema in de werkplaats. Het is goed dat er met dit concept extra nadruk komt te liggen op de bandenservice en bovendien wordt er ook geïnvesteerd in de kennis van de monteurs om die bandenservice in de toekomst goed uit te blijven voeren.”

“We zien dat de consument behoefte heeft aan goed advies en hij hecht daarbij veel waarde aan ‘zijn’ garage om de hoek. De combinatie van goed geïnformeerde monteurs en werkplaatseigenaren aangevuld met het ruimste assortiment banden, zorgt ervoor dat de klant zijn auto met een gerust hart naar een Autobandenpartner brengt.”

White label

Het concept Autobandenpartner zal als white label geïntegreerd worden binnen de Vakgarage-formule. Dat betekent dat elke garage zijn vertrouwde Vakgarage-uitstraling blijft houden en tegelijkertijd kan meeliften op de marketing- en communicatieactiviteiten van Autobandenpartner. Johan van der Hoeven, commercieel directeur bij Fource: “We zijn erg verheugd met de aansluiting van Vakgarage bij ons concept. Vakgarage heeft zelf al een ijzersterke focus op banden en de combinatie van de twee zal elkaar alleen maar verder versterken. Bovendien zijn er zo ruim 700 aangesloten bedrijven, waardoor de consument nooit ver hoeft te rijden voor de dichtstbijzijnde Autobandenpartner.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *