Autec biedt oplossingen op maat

De toekomstige dienstverlening van de werkplaats vraagt wellicht aanpassingen. De experts van Autec-VLT bekijken elke situatie vanuit verschillend perspectief en bieden vervolgens oplossingen op maat. Om een beeld te krijgen wat Autec daarvoor in huis heeft, organiseert de equipmentleverancier van 2 tot en met 4 april de Equipment Vakdagen in Montfoort.

De huisbeurs staat in het teken van vergelijken, zelf testen en ervaren van twintig verschillende modellen hefbruggen en uiteenlopende apk-apparatuur van de nieuwste generatie emissieapparatuur tot platenbank en remmentest- en diagnosebanken voor personenvoertuigen en aanhangwagens/caravans. Met alle equipment overzichtelijk én werkend bij elkaar kan in een kort tijdsbestek een compleet beeld verkregen worden om maximaal rendement uit de dienstverlening te halen. De deuren van de Equipment Vakdagen zijn geopend van 14:00 – 21:00 uur.

Acties

Voor snelle beslissers heeft Autec tijdens de Equipment Vakdagen enkele aantrekkelijke beursaanbiedingen van tweekoloms- en  schaarhefbruggen, alsook een packagedeal voor een compleet apk2-starterspakket. Daarnaast wordt onder alle bezoekers een arrangement naar de Formule 1-race van Abu Dhabi verloot. Het arrangement is inclusief de reis, verblijf en toegang tot de wedstrijd.

Apk

Tijdens de Equipment Vakdagen kunnen bezoekers zelf de nieuwe standaard testen op het gebied van apk-remmentestbanken; van een platenbank en caravantestbank tot een complete apk-teststraat, voorzien van een onderstel-, een snelspoor-  en resonantietester. Door snel de diagnose te stellen wordt tijd bespaard en kunnen meer doorgangen op één werkdag gerealiseerd worden.

Flexibiliteit in heffen

Bezoekers kunnen tijdens de Equipment Vakdagen onder meer de flexibiliteit van mobiele hefkolommen ervaren. Met een set hefkolommen, voorzien van traverse en kingpin support, kan men eenvoudig en snel een trailer heffen. Mobiele hefkolommen zijn overal inzetbaar voor het heffen van trucks en trailers en dragen bij aan het besparen van rangeertijd. Autec biedt voor deze mobiele hefkolommen scherpe leasetarieven, waarmee zij voor elke werkplaats binnen handbereik komen.