Autec en VLT zelfstandige organisaties

Vanaf 1 januari 2020 zullen Autec en VLT als twee gespecialiseerde bedrijven doorgaan. Het productprogramma van Autec uit Montfoort bestaat vanaf dan uit zo’n tweehonderd verschillende modellen hefbruggen, hefbrugkriks en putkriks.

De range van VLT uit Etten-Leur omvat vanaf 2020 remmentestbanken, spelingsdetectoren, ophangingstesters en emissieapparatuur. De gegeven service-commitments, garanties en onderhoudscontracten zullen onverminderd doorlopen, ondanks deze bedrijfssplitsing.

Kwaliteitsverbetering

Door verder te gaan als hefbrugspecialist is Autec in staat om specialistisch advies te geven en de prijs marktconform te houden. De splitsing van Autec en VLT is een logisch gevolg van de overname die 4 september 2018 is gedaan door Theo van Leeuwen (directeur Autec-VLT en Van Leeuwen Test Group).

“Om de constante drive tot kwaliteitsverbetering te borgen, hebben wij besloten de hefbrug- versus apk-apparatuur-activiteiten te splitsen”, aldus Van Leeuwen. “Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat de klant weinig van de splitsing gaat merken. Hooguit gaat hij ons streven naar de eerder genoemde kwaliteitsverbeteringen en de borging hiervan voelen en proeven. Er was al een aparte technische dienst voor hefbruggen en voor apk-apparatuur. Dus de technici die over de vloer komen, veranderen niet. De contactgegevens van beide bedrijven veranderen wel.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *