Auto Meijer wordt CarXpert

Auto Meijer uit Burgum sluit zich per 1 april aan bij garageformule CarXpert. Grossier Ype Kramer uit Leeuwarden heeft het autobedrijf aangebracht als nieuw lid.

Eigenaar Freerk Meijer: “Ype Kramer is al jarenlang onze leverancier en een goede relatie die levert tegen de juiste condities. Wij hebben natuurlijk meer formules bekeken. Voor ons gaven de marketing en technische ondersteuning, de aankleding van ons pand en de bekendheid en betrouwbaarheid van CarXpert de doorslag. Bovendien het vertrouwen om meer klanten te krijgen en klaar te zijn voor de toekomst.”

Wachtlijst

Volgens Freek Blekxtoon, directeur bij Group Auto, is de interesse voor CarXpert erg groot. Blekxtoon: “Wij hebben fors ingezet op groei. Dat blijkt goed aan te slaan. Later dit jaar organiseren wij ook weer een techniekcongres, waar we alles beschikbaar hebben waarmee we de universelen kunnen ondersteunen. Internationaal groeit het netwerk ook snel. Met ons recent gelanceerde platform Compasso verwachten wij snel nog meer formuledeelnemers te kunnen aanstellen.” Op dit moment telt CarXpert in Nederland ruim 130 deelnemers. Doel is door te groeien naar meer dan 250.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters