Autobedrijf Borgo wordt CarXpert

Autobedrijf Borgo uit Ridderkerk is per 1 oktober aangesloten bij CarXpert, de garageformule van Groupauto Nederland. De aanstelling vond plaats via grossier Haga Automaterialen, eveneens uit Ridderkerk.

Autobedrijf Borgo verricht onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s en bedrijfswagens. Eigenaar Arco Borgo richtte het bedrijf op in 2009. Na jaren gewerkt te hebben in de autobranche besloot hij de sprong te wagen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Servicegericht

Inmiddels bestaat het team uit vijf mensen. “Samen besteden wij veel zorg en aandacht aan alles in en rondom auto’s en bedrijfswagens. Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden”, zegt Arco Borgo. “Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weten onze klanten altijd waar zij aan toe zijn.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3056 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *