Autobedrijf G. Doggen is Vetos Merkspecialist

Autobedrijf G. Doggen in Bergen op Zoom is toegetreden tot de Verenigde Toyota Specialisten (Vetos). Daarmee komt dit landelijk samenwerkingsverband op 21 aangesloten leden.

Eigenaar Gérard Doggen spreekt van “een logische stap. Ons team is met de toetreding altijd up-to-date geschoold. En door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie.”

DNA

Autobedrijf G. Doggen bedient particulier en zakelijke klanten voor zowel Toyota als andere Japanse merken. Ook voertuigen van andere makelij kunnen er terecht. Formulemanager Raymond Crezee verwacht later dit jaar nieuwe Vetos-leden aan te sluiten. Met name in de noordelijke en oostelijke helft van het land is uitbreiding wenselijk. “We hanteren echter geen groeiscenario met concrete aantallen die we eind 2019 moeten halen. Voorop staat dat nieuwe leden zich thuisvoelen bij ons en het juiste DNA hebben.” Vetos voert een gezamenlijk beleid, van advisering voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales tot en met de uitstraling van de organisatie. De slogan van het samenwerkingsverband luidt ‘Vetos, waar service nog echt is’. Foto: Gérard Doggen (l.) en formulemanager Raymond Crezee.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †