Autobedrijf Van Velzen wordt TOP Merkspecialist in Volvo

Autobedrijf Van Velzen in Hazerswoude wordt per 1 juli a.s. TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Volvo. TOP Merkspecialist is een garageformule van ABC Automotive.

Ronald van Velzen, eigenaar: “De ervaring in Volvo is er al ruim 30 jaar. Die passie begon al bij mijn opa Cas en vader Hans. Na het overlijden van mijn vader in 2008 nam ik het familiebedrijf over. Sindsdien is ons bedrijf fors uitgebreid. De overstap naar TOP Merkspecialist komt voor ons nu op het goede moment.”

Voordelen

“De voordelen door deze aansluiting zijn erg groot. Zelfs de sales- en aftersalescondities staan onze zelfstandigheid niet in de weg. We zijn blij met de marketingondersteuning, compleet met een eigen TOP website. Je krijgt een compleet pakket inclusief mobiliteitsservice en scholing voor het team. Ze regelen alles en dat is erg prettig. We kunnen nu een hoge kwaliteit van onze dienstverlening blijven garanderen. Voor ons en de klanten een win-winsituatie. We zijn er meer dan klaar voor, onze deuren staan open!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.