Autofirst groeit met tien vestigingen

Garageformule Autofirst, ondersteund door verschillende grossiers van Fource, heeft recentelijk weer tien garagebedrijven aangesloten. Het totaal komt daarmee op 135 vestigingen door heel Nederland.

Het gaat om de volgende bedrijven: Muijs Auto’s in Schijndel, Garage Markus in Bruinisse, Autoservice Rodam in Wissenkerke, Thijs-Mann in Breda, Remie Repair in Diessen, Gaasbeek in Heteren, Garage Van Dam in Gouda, Dorestad in Wijk bij Duurstede, Garage Piet Sanders in Uitgeest en Autoservice Medemblik in, jawel, Medemblik.

Persoonlijk

Autofirst-bedrijven zijn regionaal opererende autobedrijven die een hoge servicegraad nastreven in combinatie met een persoonlijke klantbenadering. Zij kunnen bij Autofirst rekenen op een brede marketingondersteuning en de regionale slagkracht en ondersteuning van automaterialengrossiers AOC, APS, GHS, Heijl, Primaparts, Rijsbergen en Koskamp. Wouter van Opmeer van Autofirst Bakker & Opmeer in Zaandam zegt hierover: “Autofirst biedt op marketinggebied alles wat maar mogelijk is, zodat ik per maand momenteel negentien nieuwe klanten binnenhaal. Bovendien laat de formule ons ook als garagebedrijf naar voren komen zoals wij zijn. Ik heb nooit het gevoel gehad dat wij onze identiteit moesten inleveren.” René Muijs van de nieuwe Autofirst-vestiging Autofirst Muijs in Schijndel: “Het aantrekkelijke van Autofirst is dat het zeer innovatief is, maar toch persoonlijk. De formule heeft de kracht van een landelijke formule en toch kan ik regionaal snel schakelen via de vertegenwoordiger van mijn grossier. Dat geeft vertrouwen in een goede toekomst.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters