Autoservice Alferink wordt Autofirst Van der Steen

Vier jaar nadat hij Autoservice Alferink overnam, sluit Vincent van der Steen zijn bedrijf aan bij de garageformule Autofirst. Een mooi moment om ook maar meteen zijn eigen naam aan het bedrijf te geven.

Zodoende heet Autoservice Alferink in Sneek voortaan Autofirst Van der Steen. Eigenaar Vincent van der Steen: “De aansluiting bij Autofirst was daar een mooi moment voor. De keuze voor Autofirst komt eigenlijk voort uit de tevredenheid als klant van Koskamp. En Autofirst biedt ook private lease aan. Daar kom je als zelfstandig autobedrijf nooit tussen.”

Privélease

Het privéleaselabel van Autofirst, daar zit Van Mossel Lease achter. Bovendien betekent de aansluiting bij Autofirst dat Van der Steen ook meteen bij leasemaatschappijen in beeld is. “Daardoor komt er toch weer heel wat meer werk onze kant op.”

Concepten

Koskamp biedt ook andere garageconcepten aan, waaronder Autoprofijt en Autocrew, maar toch viel de keuze op Autofirst. Vincent van der Steen: “Ik vond dat dat het beste bij ons past. Autoprofijt bood toch niet zo heel veel extra. En ik vond het groen van Autoprofijt niet mooi. Dat is ook een reden, toch? Haha!”

En hoewel het bedrijf nu naast Autofirst ook Bosch Workshop Partner is, zag Van der Steen toch af van Autocrew, de tweede formule van Bosch na Bosch Car Service. “Via Bosch volgen we wel trainingen, met name op het gebied van elektronica. Het gros van wat wij versleutelen komt ook van Bosch. Dat is gewoon topspul.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3421 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.