Autovakmeester in Heinenoord

Heinenoord heeft er sinds kort een Autovakmeester-garage bij. Autohuis Van Dijk heeft zich aangesloten bij deze garageformule van de Alliance Automotive Group Benelux, na een lang verleden als Nissan-dealer.

36 jaar lang waren Auto Binnenmaas (eerst in Heinenoord en later in Oud-Beijerland) en Auto Ridderkerk Nissan-dealer voor de Hoeksche Waard. In 2021 zegde Nissan het contract op en werden beide bedrijven gesloten.

Familiebedrijf

Onlangs werd in Heinenoord in het pand waar het familiebedrijf in 1986 als Nissan-dealer begon een geheel nieuw bedrijf opgezet, nu als universeel autobedrijf. Rogier van Dijk, zoon van oprichter Dick van Dijk: “We zijn nog wel Nissan-, Kia- en Suzuki-specialist, vanuit ons verleden en omdat we een monteur hebben die bij een Suzuki-dealer heeft gewerkt, maar we zijn nu gericht op onderhoud, reparatie en garantie voor alle merken.”

Formule

De keuze voor Autovakmeester als ondersteuning voor de universele werkzaamheden werd na rijp beraad genomen. Rogier van Dijk: “Autovakmeester staat ons het meeste aan, vanwege de inhoud van de formule. Ze bieden pechservice en twee jaar garantie op werkzaamheden. De uitstraling staat ons aan en het is een jong concept, met potentie. Ze hebben oog voor het eigen ondernemerschap en inbegrepen bij het concept is één merk. Wij hebben uiteraard voor Nissan gekozen, zodat we alle software-updates van Nissan kunnen doen. En heel belangrijk: ze ondersteunen de koppeling met het garagemanagementsysteem Carsys waar wij mee werken. We hebben de formule uitgebreid vergeleken met andere formules en zijn tot de conclusie gekomen dat Autovakmeester het beste bij ons past.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.