Bas Verhoeven verkoopmanager bij Sinatec

Onderdelendistributeur Sinatec Europe heeft Bas Verhoeven aangetrokken als verkoop- en operationeel manager. Verhoeven wordt daarmee verantwoordelijk voor een structurele verbetering van zowel de operationele als de verkoopprocessen.

bas-verhoevenVerhoeven werkte de afgelopen zeven jaar als operationeel manager voor Doyen Auto Nederland. “Natuurlijk was het een moeilijke beslissing Doyen Auto te verlaten, maar er ligt een mooie toekomst voor me bij Sinatec, met enorm mooie uitdagingen samen met een mooi team in een snel groeiend bedrijf”, aldus Bas Verhoeven. Sinatec Europe is specialist op het gebied van kleinmaterialen. De distributeur heeft inmiddels 70.000 artikelen beschikbaar. 25.000 daarvan zijn direct uit voorraad leverbaar..

Ambitieus

Gijs Jespers, directeur van Sinatec Europe, toont zich ambitieus. “We hebben een enorme groeiambitie. Daarvoor hebben we de juiste mensen nodig. We timmeren hard aan de weg en hebben inmiddels een mooi team van 33 mensen met het Sinatec-DNA. We hebben er alle vertrouwen in dat we met dit team onze doelen kunnen halen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters