Blom Pitstop en Kreeft bij concept Requal

Twee autobedrijven hebben zich aangesloten bij het garageconcept Requal Erkend Reparateur: Garage Blom Pitstop in Rotterdam en Kreeft Auto & Service in Enkhuizen.

Garage Blom voorziet in reparatie en onderhoud van alle merken. De keuze voor het Requal-concept is ingegeven door zowel de brede lijn onderdelen als de diverse bijbehorende diensten, zoals huis-aan-huis-flyers en lokale marketing. Daarnaast groeit Blom Pitstop nu met pechhulp, technische data en remote services. De aansluiting bij Requal is tot stand gekomen via grossier Stahlie-Cam.

Kreeft Auto & Service biedt regulier onderhoud, apk, tuning, aircoservice en occasions. Door de aansluiting bij Requal omvat het serviceaanbod nu ook onder meer 24/7 mobiliteitsgarantie. De toetreding kwam tot stand via grossier Wijmar in Enkhuizen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.