Bosch Car Service doneert speelmodule

Bosch Car Service Nederland heeft in samenwerking met International Kids Concepts een speelmodule ontworpen om het verblijf in het ziekenhuis voor kinderen wat aangenamer te maken. De eerste speelmodule werd gedoneerd aan Stichting Dada en vervolgens verloot onder de zorginstellingen in Nederland. Adelante Zorggroep in Houthem kreeg onlangs de eerste speelmodule uitgereikt.

“De speelmodules zijn prikkelend en uitdagend en zorgen ervoor dat kinderen al spelend even vergeten dat ze in een ziekenhuis zijn. De blije kindergezichtjes in Adelante Zorggroep bevestigen dat onze opzet geslaagd is. Ik hoop dat heel wat Bosch Car Service-bedrijven speelmodules of speelhoeken sponsoren en Stichting DaDa steunen”, zegt conceptmanager Michiel Frijters.

Loyaliteitsprogramma

Via het loyaliteitsprogramma kunnen Bosch Car Service-bedrijven punten sparen en omzetten in een geldelijke bijdrage aan stichting DaDa, maar Bosch Car Service in Nederland wou meer. Samen met Stichting DaDa werd nagedacht over creatieve oplossingen. Drie jaar geleden konden Bosch Car Service autobedrijven elektrische mini-autootjes sponsoren waarmee de kinderen zelf naar de operatiekamer of de dokter konden rijden. “De actie met de mini-autootjes was een groot succes. We zijn daarom op zoek gegaan naar een nieuwe actie waarbij de Bosch Car Service-autobedrijven wederom iets kunnen sponsoren. In dit geval de speelmodules of een complete speelhoek”, aldus Frijters.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2885 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *