Brezan Venray-Boxmeer naar Staadegaard-TC

De franchisevestigingen van Brezan in Boxmeer en Venray zijn overgenomen door Partspoint Group. Per 1 november heeft franchisenemer Rob Mastwijk beide locaties verkocht.

Omdat ze liggen in de regio waarin Staadegaard-TC sterk vertegenwoordigd is, gaan de voormalige Brezan-vestigingen verder onder de vlag van deze formule. Brezan Venray wordt samengevoegd met Staadegaard-TC in Venray. Brezan Boxmeer wordt omgebouwd tot een nieuwe vestiging van Staadegaard-TC in Boxmeer (zie foto). De integratie is in volle gang. Beide filialen staan onder leiding van Dave Roodbeen. Ook de medewerkers, inclusief voormalig eigenaar Rob Mastwijk zelf, gaan over naar Staadegaard-TC.

Goede overnamepartij

Mastwijk zegt blij te zijn dat hij voor zijn bedrijven en het personeel een goede overnamepartij gevonden heeft. “Staadegaard-TC is een onderdeel van Partspoint, een gerenommeerde naam in de regio en tevens een goed werkgever. De continuïteit van mijn bedrijven en de medewerkers is daarmee gewaarborgd.” Ook directeur Simon Staadegaard is tevreden. “We krijgen hierdoor een extra vestiging in Boxmeer en een nog sterkere vestiging in Venray. Hierdoor kunnen we onze positie in deze regio verder versterken. Door samenwerking met de omliggende filialen kunnen we de dienstverlening verder verbeteren.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †